Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ριάνα: Η συνάντηση με τον Γιώργο Σατσίδη!



Συνέντευξη της Ριάνα, αλλά και του πρωταγωνιστή της ταινίας «Avatar», Σαμ Γουόρθινγκτον φιλοξενεί στην εκπομπή του «Movies and Stars» στο MTV, την Τετάρτη στις 20.00, ο Γιώργος Σατσίδης.

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής συνάντησε τη Ριάνα στο Λονδίνο για μια αποκλειστική συνέντευξη (δεν μίλησε σε κανέναν άλλον Έλληνα δημοσιογράφο) για την ταινία «Battleship» όπου κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Η Ριάνα αποκαλύπτει ότι ξεκινάει μια νέα καριέρα στον κινηματογράφο, καθώς ετοιμάζει κι άλλες ταινίες, μιλάει για τη συναρπαστική καριέρα της, ενώ εξηγεί πώς καταφέρνει να παραμένει προσγειωμένη, χρησιμοποιώντας ακόμα και το μετρό.

Επίσης, μιλάει για την επιτυχία της «We found love» και τη θέση του έρωτα στη ζωή της, δίνοντας μια έμμεση απάντηση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Άστον Κούτσερ, ενώ παραδέχεται ότι με αφορμή τη συναυλία της στην Ελλάδα γνώρισε την ομορφότερη χώρα του κόσμου: «Είναι το ωραιότερο μέρος που έχω πάει, η θάλασσά σας είναι ακόμα πιο όμορφη από τα Barbados» λέει χαρακτηριστικά.

Όμως ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε και με τον Σαμ Γουόρθινγκτον που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην ταινία «Η οργή των Τιτάνων», και, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογείται στον Γιώργο ότι είχε σχέση με μια Ελληνίδα! Ο γοητευτικός σταρ αποκαλύπτει ότι πλέον μένει μόνιμα στη Χαβάη και μιλάει για το πώς κατέκτησε τον ρόλο που τον έκανε γνωστό σε όλον τον πλανήτη, στη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία όλων των εποχών, το «Avatar». Τέλος, εξομολογείται ότι λατρεύει την ελληνική μυθολογία και όνειρό του είναι να επισκεφτεί την όμορφη Σέριφο, εκεί που σύμφωνα με τον μύθο μεγάλωσε ο Περσέας (ο ήρωας που υποδύεται στην «Οργή των Τιτάνων).

πηγή yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου