Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι "Βασιλιάδες" φεύγουν από το πρόγραμμα του Mega !


"Βασιλιάδες"... Η σειρά στην οποία φέτος υποκλίνονται τα μηχανάκια τηλεθέασης ! Η σειρά η οποία έχει καταφέρει να αποδειχθεί αήττητος αντίπαλος, μιας και όποιο πρόγραμμα κι αν έχει βρεθεί απέναντί της, όχι μόνο τα έχει βρει σκούρα, αλλά δεν έχει καταφέρει να της σηκώσει τηλεοπτικό ανάστημα !

Παρόλα αυτά, οι "Βασιλιάδες" βγάζουν το στέμμα τους ! Ναι, ναι βγάζουν το στέμμα τους και μας αφήνουν ! Οχι, όχι μην πάει ο νους σας στο κακό... Πονηροί οι τηλεοπτικοί καιροί βλέπετε... Η καθημερινή κωμωδία του Mega δεν κατεβάζει ρολά. Απλώς όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, την όλη την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο τροποποιείται για να προσαρμοστεί στο πνεύμα των ημερών.

Ετσι, από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη οι "Βασιλιάδες" δεν θα βγουν στον αέρα, όπως επίσης εννοείται πως δεν θα βγει στον αέρα ούτε και η "Κλινική Περίπτωση". Οι μοναδικές σειρές που θα παίξουν κανονικά, είναι οι σειρές της Δευτέρας, δηλαδή, το "Πίσω στο σπίτι" και το "Με λένε Βαγγέλης".

Οσο για τα "Κλεμμένα Ονειρα" ; Η δραματική σειρά του καναλιού θα παίξει μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, κάτι το οποίο θα ισχύσει και για τον "Μοιραίο Ερωτα" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου