Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μηδενιστής «Η μουσική του Βουρλιώτη είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Με τον γνωστό ράπερ Μηδενιστή θα συνομιλήσει το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, στις 20:00, ο Γιώργος Σατσίδης στην εκπομπή του «Movies And Stars» στο MTV.

Ο καλεσμένος του Έλληνα παρουσιαστή δεν διστάζει να επιτεθεί στον Νίκο Βουρλιώτη- χαρακτηρίζοντας τη δουλειά του «επιεικώς απαράδεκτη»- μιλά για την Ελένη Φουρέιρα και την καταγωγή της, τον έρωτα, τις γυναίκες και εξηγεί τους λόγους που προτιμά να μένει στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Η κόντρα με τον Νίκο Βουρλιώτη:
«Στη hip hop σκηνή  υπάρχει πολύ κακό υλικό, υπάρχει πολύ υλικό δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Επι της ουσίας δεν νομίζω ότι γνωρίζουν επιτυχία αφού τελικά δεν παίρνουν θέση στην καρδιά του κοινού. Ο Nivo (Nίκος Βουρλιώτης) δεν έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό το είδος μουσικής. Υπήρξαν πολλοί που ήταν πολύ πριν από αυτόν. Και βέβαια, τα τραγούδια τους παραμένουν πολυ επίκαιρα, τα ακούς και σου σηκώνεται η τρίχα. Ο Nivo έκανε κάτι άλλο, κάτι που είχε λίγο απο όλα. Πήρε μερικά στοιχεία του rap, το ντύσιμο, τη φινέτσα και έκανε τη μουσική του πιο εύκολη στο αυτί του καταναλωτή. Όμως το αδύνατο του στοιχείο, ήταν το "μπλα μπλα", οι στίχοι. Οι στίχοι του δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαχρονικοί, να αγγίξουν τον κόσμο. Οι στίχοι του είναι για εφήμερα χιτακια. Η δουλειά που βγάζει ο Nivo είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Από στίχους, από μουσική, από βίντεο. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Αυτο είναι και το concept της μουσικής που κάνουμε. Η ανταγωνιστικότητα στη δουλειά μού αρέσει, όμως δεν θέλω όμως να επεκταθώ περαιτέρω για τον Nivo».

H καταγωγή της Φουρέιρα & το star quality:
«Το από πού κατάγεται η Ελένη Φουρέιρα, για αυτό που είναι και τη δουλειά που κάνει, δεν έχει καμία σημασία. Όταν θέλουν τα media να βρουν κάτι, θα το βρουν. Θα το βρούν και θα σχολιάσουν αρνητικά. Η Ελένη Φουρέιρα ειναι από τις λίγες Έλληνίδες που έχουν το προφίλ της αληθινής σούπερ σταρ, θα εμφανιστεί σε ένα μαγαζί και όλοι θα εστιάσουν πάνω της».

Η σχέση του με τις γυναίκες και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του:
«Έχω σχέση 9 χρόνων και θα δείξει αν πάω για γάμο. Εγώ, αν ήμουν στη θέση της δεν θα μπορούσα να αντέξω αυτή την κατάσταση. Όταν είμαι στη σκηνή "παίζω" με τις γυναίκες μέχρι ένα σημείο. Μια μόνιμη σχέση είναι ό,τι καλύτερο, περιμένεις πότε θα κάτσεις με τον άνθρωπό σου να χαλαρώσεις».

Η αγάπη του για την Ελλάδα:
«Προτιμώ να μένω στην Ελλάδα από την Αμερική. Ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο, ασχέτως αν το έχουν μετατρέψει σε μικρή κόλαση. Μου αρέσει η ελληνική νοοτροπία, έχει τα καλά της και τα κακά της, μου αρέσει το πολύ "ελεύθερο" στυλ. Στην Αμερική νιώθω πολύ σφιγμένος».

πηγή : yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου